Workshop – 07.07.2020

Stimate Domn / Stimată Doamnă,

CENTRUL DE CALCUL-SA, împreună cu partenerii săi Universitatea “Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu și Asociația pentru Șanse Egale vă invităm marti, 07 iulie 2020, la ora 17.00 pentru a participa la Workshopul on-line organizat în cadrul proiectului “Practică pentru viitor”- ID 107888 Workshopul face parte din seria de workshop-uri din suita de evenimente și servicii de informare a studenților cu privire la carieră și stagii de practică, organizate de Centrul de Calcul-SA, în parteneriat cu Universitatea Constantin Brâncuși și Asociația pentru Sanse Egale (APSE).

In cadrul acestuia, se vor organiza dezbateri privind importanța consilierii și orientării profesionale, și a stagiilor de practică pentru inițierea și dezvoltarea unei cariere sustenabile în domeniul studiilor, în vederea facilitării inserției pe piața muncii, după absolvire, și a construirii unei cariere de succes. Sunt invitați să participe studenți înscriși în grupul țintă, absolvenți din diferite promoții, cadre didactice, persoane de succes în diferite companii. Seria de evenimente din cadrul campaniei InfoStud de informare a studenților cu privire la stagiile de practică și carieră oferă o ocazie excelentă pentru un dialog interactiv studenți – agenți economici despre procesul de muncă, lucrul în echipă, raporturile de muncă.

Workshop-ul face parte din cele 4 workshop-uri pentru informarea cu privire la specificul domeniului, cerințele postului, așteptările angajat-angajator, despre cadrul legal și economic la care să se raporteze absolvenții universității.